Waterski.nl is verhuisd!

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG

WATERSKI.NL de waterskischool aan het Brielse Meer is verhuist naar de superleuke locatie van Watersportcentrum Brielle. Na meer dan 10 jaar verruilt de waterskischool de vaste locatie bij de haven van camping Krabbeplaat voor de locatie van watersportcentrum Brielle naast de aanlegsteiger van het alom bekende voet en fiets veer van Brielle naar Krabbeplaat. Betere ontvangst mogelijkheden , een eigen terras, diverse andere watersportmogelijkheden en een superleuke locatie gaven hierbij de doorslag.

Letterlijk 1 deurtje verder mag de waterski en wake-board school na de versoepelingen van het Corona beleid weer open voor lessen en verhuur.

Door het concentreren van de activiteiten bij de “buren “ ontstaat er een unieke locatie voor vele vormen van sportieve en relaxte activiteiten aan het Brielse Meer. Vanaf het gras of terras van het watersportcentrum kan jong en oud genieten van de verhuurmogelijkheden van diverse soorten bootjes , SUP’s en Kayaks. Ook is dit het startpunt voor waterski en wake board lessen, knee boarden, wake skate of surfen, watervertier voor de jeugd op band of banaan , en meer…

Ook levert deze unieke locatie ruimte en mogelijkheden voor feestjes , events of team uitjes.

Het team van watersportcentrum Brielle en WATERSKI.NL nodigt u uit om hier van de zomerse dagen te komen genieten !